Skip to main content

Foto Bakery Oy on keskisuurten sekä suurten yritysten ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen kuvatuotantopalveluiden kumppani. Heidän tavoitteena on tulla edelläkävijäksi yrityskuvauksen kilpailukentällä tarjoamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita kuvatuotantoja asiakkaille.

Foto Bakeryn yrittäjä Sanna Nuutinen kertoi, että hänellä itsellä ei jäänyt asiakashankinnalle aikaa kaikkien muiden työtehtävien lomassa ja tästä syystä hän halusi Digisihteerit avuksi. Projektin tavoitteena oli yhdessä käynnistää uusasiakashankinta ja luoda sen tueksi helposti mallinnettavissa oleva myyntiprosessi. Samalla myös vapauttaa Nuutisen aikaa uusasiakashankinnasta suoraan tuottavaan asiakastyöhön ja muihin hallinnollisiin töihin. Myyntiprosessin rakentamisen jälkeen alettiin Digisihteerien tiimin puolesta toteuttamaan uusasiakashankintaa sähköpostitse ja puhelimitse.

Nuutinen kertoi, että ulkoistamisprosessi oli hänelle helppo. Ensin hän perehdytti Digisihteereitä Foto Bakeryn liiketoimintaan, jonka jälkeen Digisihteerit aloittivat toteuttamaan projektia itsenäisesti. Nuutinen oli yhteistyössä tyytyväinen selkeään viestintään, raportointiin ja rentoon tekemiseen.

Yhteistyön tuloksena saatiin hyviä keskusteluita alulle potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Myynninprosessit vietiin lopulta yrityksen omaan käyttöön sisäisesti, joten alulle saatuja keskusteluita päästiin jatkamaan asiakkaiden kanssa sekä toteuttamaan uusasiakashankintaa tehdyn myyntiprosessin pohjalta.

Nuutinen suosittelee ulkoistamista Digisihteereille, kun yrityksillä on vastaava tarve apukäsille myynnissä tai muissa tehtävissä. Digisihteerit olivat hänen mielestään aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä, joten sopivat tehtäviin hyvin.

Kiitos Sanna ja Foto Bakery!

 

 

”Mutkattomasti Meetissä, täsmällisesti Teamsissä tai vikkelästi viestitellen”

Nordic Digital Creations Oy

Seuralantie 5, hallintola 2.krs 210
60220 Seinäjoki
050 3680873