Palvelumme

Aikalisää arkeen, työhön ja yrittäjyyteen

Yhdessä pidämme arjen rattaat pyörimässä ja rutiinitehtävät hoidetaan ajallaan. Pystymme yhdessä kasvattamaan liiketoimintaanne ja avaamaan uusia ovia.

Älä jää yksin ja yritä tehdä kaikkea itse. Olipa työtehtävät sitten itselle uusia tai aivan tuttuja asioita ulkoista ne meille. Keskity itse olennaiseen; tuottavaan työhön!

Ulkoista juoksevat arjen rutiinityöt sekä liiketoiminnan peruspilarit eli markkinointi, sisällöntuotanto ja verkkosivupäivitykset… Näihin tehtäviin uppoaa huomattavan paljon aikaa kuukaudessa ja monesti niitä hoitaa liiketoiminnan ydinhenkilöt ja jopa itse yrittäjä. Aika on monesti järkevämpää käyttää muihin kehittäviin sekä eteenpäin vieviin tehtäviin.

Tarjoamme kuukausi- ja projektiveloitteisia assistenttipalveluita sekä asiantuntijapalveluita.

Palvelumme paketoituna

Ota aikalisä byrokratiaan ja jätä sihteeri- ja assitenttityöt Digisihteerien huolehdittavaksi.

Lue lisää!

Digisihteerit

Assistenttipalvelut

Työtehtäviä:

 • Osto- ja myyntireskontra
 • Asiakaspalvelu
 • Kirjanpidon tositteiden kerääminen
 • Avustavat HR-tehtävät
 • Avustava palkanlaskenta
 • Kilpailutukset
 • Asiakastyytyväisyyskyselyt
 • Oikolukeminen
 • Asiakirjojen laatiminen

Alkaen

590 € / kk

Lue lisää!

Digisihteerit

Asiantuntijapalvelut

Työtehtäviä:

 • Suunnitelmallinen sisällöntuotanto
 • Hakusanamainonta
 • Meta-mainonta
 • Google Ads-mainonta
 • Verkkosivupäivitykset
 • Markkinoinnin ja myynnin kehittäminen
 • Ostopolun kehittäminen
 • Blogit, Uutiskirjeet, Referenssit
 • Avainsanatutkimus

Alkaen

375 € / kk

Lue lisää!

“Yksinyrittäjänä aikani ei riittänyt moniin markkinointi- ja hallintotehtäviin, jotka ovat kuitenkin välttämättömiä kannattavalle liiketoiminnalle. Olin kokeillut joitain ulkoistuksia aikaisemminkin, mutta kokemukset eivät olleet aina kovinkaan hyviä.”

Coach Kati Niemi, Rakkauden (R)evoluutio

Ota yhteyttä ja pidetään strategiapalaveri kuinka me voimme auttaa teitä parhaiten!  Kirjoita lyhyesti millaiselle palvelulle sinulla olisi tarvetta.
  Otamme sinuun yhteyttä niin jutellaan tarkemmin.
  Sosiaalinen media ja sisällöntuotanto

  Sosiaalisen median kanavien optimointi ja sisällöntuotanto: Facebook, Instagram, LinkedIn ja TikTok. Julkaisut ja sisältösuunnittelu. Orgaaninen liidien hankinta. Asiakaspalvelu; viestit ja kommentointi.

  Verkkosivu-, blogi- ja verkkokauppapäivitykset

  Teemme taustatyöt, kuten verkkosivujen ja blogien päivitykset ja verkkokauppojen tuote-, kuva- ja hintapäivitykset, jotta ajankohtaiset tiedot ovat heti verkossa asiakasyrityksen toivomalla tavalla.

  Monikanavainen asiakaspalvelu

  Sähköposti-, puhelin- tai chat-asiakaspalvelu. Vastaamme puolestanne puheluihin ja viesteihin sovitulla tavalla ja ohjaamme haluamanne yhteydenottopyynnöt eteenpäin. Voimme toimia apunanne myös esimerkiksi verkkokaupan asiakaspalvelussa ja tilausseurannassa.

  Viestintä

  Sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelu ja kehittäminen yhdessä asiakasyrityksen brändiä ja positiivista työnantajamielikuvaa tukevaksi toiminnaksi. Yhteydenpito asiakkaisiin ja sidosryhmäyhteistyö.

  Osto- ja myyntireskontra

  Laskuaineiston kokoaminen, myyntilaskutus sekä maksujen seuranta ja muistutukset sekä laskutuksen asiakaspalvelu. Ostolaskujen tarkistus ja tiliöinti sekä materiaalien kerääminen myyntilaskutusta varten.

  Tiedonhaku

  Ongelman yllättäessä etsimme tiedon tai haemme tietoa ja vaihtoehtoja tietystä aihealueesta. Tiedonhaku erilaisista kanavista sekä tiedon analysointi ja raportointi.

  Asiakirja-, dokumentti- ja materiaalivalmistelu

  Valmistelemme ja oikoluemme erilaiset asiakirjat ja dokumentit sekä materiaalit. Oli kyse sitten tietyn aihepiirin esitelmästä tai kokonaisvaltaisesta yritysesittelystä erilaisille yleisöille ja kohderyhmille.

  Digiapuri

  Avustamme yritystäsi ja henkilökuntaasi erilaisten digitaalisten järjestelmien vaivattomaan käyttöönottoon. Voimme myös toimia digitaalisten kokousten ja webinaarien taustatukena ja järjestäjänä.

  BackOffice työt

  Asiakas- ja tuoterekisterien ylläpidot, soittolistojen ylläpidot, tilausseuranta ja reklamaatiokäsittely sekä muu taustatyö.

  Ilmoitukset

  Kauttamme hoituvat esimerkiksi rakentamisilmoitukset tai muut viranomaisilmoitukset sekä rekry- ja työpaikkailmoitukset.

  Logistiikka ja koordinointi

  Erilaiset logistiset järjestelyt aina rahtitilauksista kokonaisvaltaiseen logistiseen seurantaan ja koordinointiin.

  Kokous- ja matkajärjestelyt

  Varaamme puolestanne kokoustilat tarjoiluineen sekä majoitukset, lennot ja kuljetukset. Otamme selvää myös paikallisista käytänteistä ja etiketeistä. Valmistelemme esitysmateriaalit ja lähetämme kutsut. Voimme toimia myös kokouksen digisihteerinä etänä tehden pöytäkirjat valmiiksi ja kuitattavaksi sähköisellä allekirjoituksella.

  Tapahtumajärjestelyt

  Suunnittelemme ja organisoimme puolestanne firman pikkujoulut ja virkistystapahtumat, tyky- ja tyhy-päivät sekä erilaiset henkilöstön koulutus- ja kehittämispäivät.

  Digisihteerit paniikkinappi

  Välitön tehtävä, joka on hoidettava kiireellisesti saman tien (esimerkiksi selvitystyö, laskutusasia tai päivitys, joka vaatii kiireellisiä toimenpiteitä) Paniikkinapin tehtävät pyritään suorittamaan mahdollisuuksien mukaan jo saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Myynti- ja markkinointiassistentti

  Erilaiset myynnin tukitoiminnot, kuten tarjouslaskenta ja tarjouspyyntöihin vastaaminen sekä reklamaatiokäsittely. Markkinoinnin erilaiset assistenttitehtävät: materiaalien päivitykset, sisällöntuotanto, video- ja kuvaeditointi. Kampanjasuunnittelu ja toteutus. Someryhmien ja -sivustojen ylläpito ja erilaiset mediatiedotteet.

  HR-assistentti

  Hoidamme erilaiset HR-assistentin tehtävät ammattitaidolla. Hoidamme puolestasi henkilöstöetujen tilaukset ja hallinnoinnin, koulutussuunnittelun, työajanseurannan ja palkka-aineistojen keräämisen sekä rekryilmoitukset, alustavat hakemuskäsittelyt ja haastattelut.

  Toimistosihteeri

  Kokonaisvaltainen toimistonhallinta asiakaspalvelusta laskutukseen ja asiakirjojen käsittelyyn.

  Projektisihteeri

  Projektien dokumentointi, kulukohdistus ja seurantaraportit.

  Kerromme palveluistamme mielellämme lisää.
  Jutellaan ja räätälöidään sopiva palvelupaketti
  sinun tarpeisiisi.

  ”Mutkattomasti Meetissä, täsmällisesti Teamsissä tai vikkelästi viestitellen”

  Nordic Digital Creations Oy

  Ylistarontie 148
  62375 Ylihärmä
  050 3680873