Skip to main content

Diginä ja läsnä

Luotettavasti ja ammattitaidolla

Digisihteerit tuo luotettavuutta, vapautta ja vaivattomuutta yrityksesi arjesta huolehtimiseen. Osaavasta henkilökunnastamme ja monipuolisesta palvelupaletistamme löydät digikäsiä asiakaspalveluun, assarointiin ja erilaisiin asiantuntijatehtäviin.

Digisihteerit on sihteeri- ja assistenttipalveluihin erikoistunut yritys, jonka palveluiden avulla suomalaisilla yrityksillä jää enemmän aikaa tuottavalle työlle.

Yhdessä Digisihteerien kanssa pidät yrityksesi velvollisuudet täytettynä ja arjen rattaat pyörimässä. Palvelupaletistamme löytyy digikäsiä niin asiakaspalveluun, assarointiin kuin asiantuntijuuteenkin.

Digisihteerit on hyvä valinta, kun yrityksen resurssit ei riitä arjen byrokratian pyörittämiseen tai vakituisen sihteerin palkkaamiseen. Työssämme hyödynnämme nykyaikaisia toimintatapoja ja digitaalisia ympäristöjä, joiden avulla pystymme avustamaan yritysten eri prosesseissa sekä arjen rutiineissa.

esittely

Digikärjellä, ihmiset edellä

Digisihteereissä yhdistyvät ihmisläheinen palvelu, huolenpito ja moderni teknologia.

Digisihteerit ei tarkoita pelkkiä ykkösiä, nollia tai koodinpätkiä vaan palvelumme ytimessä sykkii ihmisläheinen ja huolehtiva sydän.

Asiakkaidemme asioista vastaa aina oma, yrityksen arkeen ja tarpeisiin perehtynyt sihteeri. Samalla asiakkaidemme käytössä on Digisihteerien laaja asiantuntijaverkosto sekä koko tiimimme tuki.

Työpaikkana Digisihteerit tarjoaa monipuolisuutta, vapautta, vuorovaikutteisuutta ja kehittymismahdollisuuksia oppimishaluisille sihteeri- ja assistenttialan asiantuntijoille.

Kasvot Digisihteerien takana

Jenni Kähkönen

Toimitusjohtaja/Yrittäjä

Jenni on iloinen, reipas ja energinen toimiston piristys. Intohimonaan hänellä on asiakaskohtaamiset sekä myynti ja markkinointi. Suomalainen sisu, pohjalainen rehtiys ja yrittäjän mentaliteetti kulkevat Jennin mukana kaikkialle.

Jennillä on takanaan 20 vuoden työkokemus toimistohommista, joista viimeiset kymmenen vuotta finanssialalta vakuutusten ja sijoitusten parista, joten viranomaisvelvoitteet, kapulakielen hallinta, dokumenttien laadinta ja lukutaito ovat käyneet hyvinkin tutuiksi. Entisenä matkailuvirkailijana ja maailmanmatkaajana Jenniltä luonnistuu erilaiset matkanjärjestelyt sekä tapahtuma- ja kokousjärjestelyt mutkattomasti.

Jatkuva itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen kuuluvat myös Jennin intohimoihin. Jenni on suorittanut kansainvälisen projektinhallinnan IPMA Level D-sertifikaatin sekä sijoituspalvelututkinnon APV1. Tällä hetkellä Jenni opiskelee tiiviisti digitaalista myyntiä ja markkinointia.

Aletta Kuru

Toimistopäällikkö

Aletta on toimiston tehopakkaus, jolta sujuu niin pikkutarkat excel-työt kuin visuaaliset somepostaukset. Hän on parhaimmillaan tarkkuutta vaativissa hallinnon tehtävissä, joista asiantuntijuutta löytyy niin henkilöstöhallinnon kuin taloushallinnon puolelta.

Jotta ei menisi liian asialliseksi, niin Aletalta löytyy myös pettämätön huumorintaju ja hänen ihana naurunsa tarttuu kyllä jokaiseen hänen ympärillään. Aletalla on takanaan kymmenen vuoden kokemus monipuolisista toimistotöistä, joista viimeisimmät vuodet hän on toiminut yksikön päällikkönä Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla.

Aletalla pysyy langat käsissä ja hän pystyy hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia, joista mainittakoon esimerkkinä erilaiset logistiset järjestelyt ja koordinointi. Aletan intohimona on asuntosijoittaminen, jonka perustana toimii tradenomin tutkinnon lisäksi myös rakennusalan ammattitutkinto. Rakennustermistö ei siis kuulosta heprealta hänen korvissaan.

Karima Jemaiel

Kansainväliset asiakkuudet / International customers

Karima hoitaa työnsä ajallaan ja on aina valmis tekemään. Hänen vahvuuksiaan ovat kansainvälinen koordinointi sekä hallinnolliset työt, jotka vaativat täsmällisyyttä sekä tarkkuutta. Logistiikka, laskutus, tuntikorttien tarkistus, tapahtumien täsmäytys tai erilaiset tukitehtävät hoituvat loistavasti!

Karimalla on takanaan usean vuoden työkokemus hallinnollisista toimistotöistä ja kansainvälisestä koordinoinnista. Omaa verkkokauppaakin pyörittäneenä häneltä onnistuvat monipuoliset digitaaliset työt. Hän on vastuussa meidän kansainvälisistä asiakkuuksistamme.

Karima on työkaverina todella luotettava ja tunnollinen. Kun Karimalle antaa tehtäviä hoitaakseen, hän tekee ne todella sukkelasti ja ammattitaidoilla. Hän on lisäksi asiakaspalvelun ammattilainen ja hoitaa hankalatkin asiakaskohtaamiset taidolla.  Englannin kieli taittuu loistavasti ja Oui ranskaakin hän on opiskellut. Karima on käynyt myös ammattikorkeakoulussa kansainvälisen liiketoimintalinjan.

”Mutkattomasti Meetissä, täsmällisesti Teamsissä tai vikkelästi viestitellen”

Nordic Digital Creations Oy

Seuralantie 5, hallintola 2.krs 210
60220 Seinäjoki
050 3680873