Skip to main content

Coach Kati Niemi on monipuolisten mindshifting-metodien ja itsensä kehittämismenetelmien käyttöön sertifioitu NLP Trainer -valmentaja ja hypnoterapiakoulutuksen sertifioitu Kliininen Hypnoterapeutti. Kati tekee monipuolisia itsensä kehittämisen valmennuksia.

Kati kertoi, että yksinyrittäjänä aika ei mitenkään riittänyt moniin markkinointi- ja hallintotehtäviin, jotka ovat kuitenkin välttämättömiä kannattavalle liiketoiminnalle. Kati oli kokeillut joitain ulkoistuksia aikaisemminkin, mutta kokemukset eivät olleet aina kovinkaan hyviä.

Nyt monipuolista yhteistyötä Katin kanssa ollaan tehty jo pidemmän aikaa. Kati on omien sanojensa mukaansa saanut liiketoimintaansa paljon apua mm. markkinointiin, asiakaskontaktointiin ja hallintotyöhön.

Pyysimme Katilta palautetta millaista on ollut työskennellä Digisihteerien kanssa:

“Digisihteerien kanssa yhteistyö on saumatonta, joustavaa ja kevyttä. He nostavat oma-aloitteisesti ideoita esille, jotta prosessit saadaan luotua tai kehitettyä mahdollisimman sujuviksi kaikkien kannalta. Ja heidän kanssaan on rentoa ja hauskaa tehdä töitä yhdessä!”

Yhteistyötä on pystytty laajentamaan moniin eri osa-alueisiin kun on huomattu, että yhteistyö toimii. Kati on ollut tyytyväinen, että Digisihteerit ovat aktiivisia, tarkkoja ja mm. asiakasviestityyliltään mutkattoman asianmukaisia. Omien sanojensa mukaan tämän yhteistyön myötä Kati ei enää pelkää miten saan ulkoistettua kaiken mahdollisen, vaan tietää ulkoistuksen käynnistyvän helposti aina uusienkin eteen tulevien tehtävien kohdalla.

Kiitos Kati pitkästä yhteistyötä!

”Mutkattomasti Meetissä, täsmällisesti Teamsissä tai vikkelästi viestitellen”

Nordic Digital Creations Oy

Päämajantie 9
62375 Ylihärmä
050 3680873