Skip to main content

Meille töihin

Anna persoonasi näkyä ja osaamisesi loistaa

Arvostamme toisiamme – Jokainen digisihteereistämme  on ainutlaatuinen ja arvokas yksilö. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voit tehdä työtäsi joustavasti, omaan elämäntilanteeseesi sovittaen. Vastuullisen toimintatapamme johdosta luotamme toisiimme ja olemme vastavuoroisesti luottamuksen arvoisia.

Onnistumme yhdessä – Uutena toimijana olemme vielä pieni tiimi. Tämä mahdollistaa mutkattoman ja ketterän tavan toimia ja tehdä sisäistä yhteistyötä. Meillä et jää koskaan yksin, koska autamme ja tuemme aina toisiamme.

Olemme rohkeita ja innovatiivisia – Toimimme uudella, tulevaisuuden toimialalla, jossa suunnannäyttäjälle on tilaa. Meillä saat olla utelias, innostumme innovatiivisista ideoistasi ja rohkeista tekemisen tavoistasi. Uusien ajattelu- ja toimintatapojen myötä oma osaamisemme kehittyy Digisihteerien kasvun ja kehittymisen mukana.

Olisitko sinä uusin digisihteerimme?

Digisihteereissä yhdistyvät ihmisläheinen palvelu, huolenpito ja moderni teknologia.

Digisihteerit ei tarkoita pelkkiä ykkösiä, nollia tai koodinpätkiä vaan palvelumme ytimessä sykkii ihmisläheinen ja huolehtiva sydän.

Asiakkaidemme asioista vastaa aina oma, yrityksen arkeen ja tarpeisiin perehtynyt sihteeri. Samalla asiakkaidemme käytössä on Digisihteerien laaja asiantuntijaverkosto sekä koko tiimimme tuki.

Työpaikkana Digisihteerit tarjoaa monipuolisuutta, vapautta, vuorovaikutteisuutta ja kehittymismahdollisuuksia oppimishaluisille sihteeri- ja assistenttialan asiantuntijoille.

Tuntuuko että sopisit joukkoomme?

Täytä avoin hakemus niin otamme sinuun yhteyttä kun uusia paikkoja tiimissämme avautuu.

Jätä meille avoin hakemus  Hakemasi työ

  Kerro tiiviisti millaista paikkaa haet ja oma työkokemuksesi. Palaamme asiaan, kun sopiva hakija löytyy tai uusia paikkoja tiimissämme avautuu.
  "Digisihteerien Jenni on eteenpäin katsova, draivikas ja näkemyksellinen. Hän suhtautuu avoimesti ajatuksille ja ideoille ja hänen kanssaan on miellyttävä työskennellä. Digisihteerien tekemisestä ja puheesta välittyy ammatillinen ote sekä asiakkaiden arvostaminen ja aito halu auttaa heidän asiakkaitaan."

  Elina HarjuHR Roihu Consulting Oy

  "DigiSihteerien kanssa yhteistyö on saumatonta, joustavaa ja kevyttä. He ovat aktiivisia, tarkkoja ja mm. asiakasviestityyliltään mutkattoman asianmukaisia. He nostavat oma-aloitteisesti ideoita esille, jotta prosessit saadaan luotua tai kehitettyä mahdollisimman sujuviksi kaikkien kannalta."

  Kati NiemiMindshifting MOMENTUM Oy, rakkaudenrevoluutio.fi

  "Digisihteerit hoitavat annetut tehtävät luotettavasti ja täsmällisesti. Itselle jää enemmän aikaa asiakastyölle."

  "Kiitos, hyvin olette hommat hoitaneet."

  ”Mutkattomasti Meetissä, täsmällisesti Teamsissä tai vikkelästi viestitellen”

  Nordic Digital Creations Oy

  Seuralantie 5, hallintola 2.krs 210
  60220 Seinäjoki
  050 3680873