Skip to main content

Miten Digisihteerit Palvelu toimii käytännössä?

 

1. Ilmainen Strategiapalaveri

Yhteistyö alkaa strategiapalaverista Digisihteerien kanssa, jossa kartoitetaan yrityksen tarpeet sekä kerrotaan miten juuri Digisihteerit voisi auttaa yritystä ulkoistamisessa. Palaverissa käydään mm. erilaiset pakettivaihtoehdot läpi ja keskustellaan minkälainen pakettikokonaisuus olisi juuri kyseiselle yritykselle sopiva. Valittavana on erilaiset pakettivaihtoehdot sen mukaan, kuinka monta tuntia yritys tarvitsee apua tehtävien ulkoistamiseen. Voit varata ajan strategiapalaveriin tästä.

Digisihteerit Pakettivaihtoehdot  

Valittavana on erilaisia pakettivaihtoehtoja alkaen 10h/kk. Millainen pakettivaihtoehto sopisi teidän yritykselle? Pakettivaihtoehtoihin olemme listanneet esimerkkejä siitä,  millaisia tehtäviä kyseisellä tuntimäärällä voidaan tehdä. Lue lisää pakettivaihtoehdoista täältä. 

2. Tarjouksesta sopimuksen tekemiseen 

Jos yritys haluaa ulkoistaa tehtäviään Digisihteereille, niin tällöin yritykselle lähetetään tarjous. Tarjouksen lähettämisen jälkeen on hyvä pitää vielä aloituspalaveri, jossa myös nimetty Digisihteeri on mukana. Palaverissa käydään tarkemmin aikataulua läpi ja sovitaan alustavasti perehdytyksestä. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen lähetetään sopimus.

Digisihteerit palvelu on myös mahdollista ottaa käyttöön nopeallakin aikataululla esim. jos tulee äkkinäinen tarve tehdä jokin projekti, niin se on mahdollista Digisihteerien kautta.

3. Perehdytys sekä yhteistyön ylläpitäminen 

Kun tarjous on hyväksytty ja sopimus tehty niin sen jälkeen pidetään ensimmäinen perehdytys palaveri. Palaverissa on mukana yrityksen yhteyshenkilö sekä meidän tiimistämme nimetty Digisihteeri. Kun Digisihteeri on perehtynyt tehtäviin, pystyy hän toimimaan itsenäisesti. Tiivis yhteistyö ja yhteydenpito on kuitenkin hyvä pitää myös perehtymisen jälkeen. Yli 20 h paketeissa on mahdollista valita tietty aika viikosta, jolloin Digisihteeri tekee juuri kyseisen yrityksen tehtäviä, sekä on tänä aikana tavoitettavissa mm. Teamsissa tai puhelimessa. 


Ilmainen Strategiapalaveri 

Strategiapalaverissa käymme luottamuksellisesti läpi yrityksenne tilanteen ja tarpeet. Strategiapalaverin jälkeen saat raportin, jossa on konkreettisia vinkkejä yritystoimintanne tehostamiseen ja työkuorman keventämiseen. 

Valitse palaveri sinulle sopivana ajankohtana kalenterista. Lisäksi voit valita, käydäänkö palaveri puhelimitse vai verkossa. Strategiapalaveri on ilmainen, kestoltaan noin 30 minuuttia ja sen varaaminen ei sido mihinkään palveluun. 

 

Miten saan digisihteerin tuekseni?

Ulkoistaminen alkaa ilmaisesta strategiapalaverista, jossa käymme läpi yrityksenne tarpeet ja varmistamme, sopiiko palvelumme teidän tarpeisiinne. Ajan pääset varaamaan soittamalla meille puh. 050 368 0873 tai suoraan nettiajanvarauksestamme täältä.

Kiinnostuitko tai jäikö lukuhetken
jälkeen kysyttävää?

Ota yhteyttä

”Mutkattomasti Meetissä, täsmällisesti Teamsissä tai vikkelästi viestitellen”

Nordic Digital Creations Oy

Seuralantie 5, hallintola 2.krs 210
60220 Seinäjoki
050 3680873